Sponsor Reklam

18 Ekim 2014 Cumartesi

14 Şubat Sevgililer Günü Sözleri

14 Şubat Sevgililer Günü Sözleri, Kısa 14 Şubat Sevgililer Günü Sözleri, 14 Şubat Sevgililer Günü Sözleri kısa, yeni 14 Şubat Sevgililer Günü Sözleri, 14 Şubat Sevgililer Günü Sözleri yeni

14 Şubat sevgililer gününde sevgilinizde güzel sözler, sevgililer günü sözleri yazmak ister misiniz? sevgilinize sevginizin ne kadar çok olduğunu göstermek için 14 şubat sevgililer günü sözleri yazın ona sevginizi haykırın pöykürün.

14 Şubat Sevgililer Günü, Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Aşkım, Bu sevgililer gününde yanında değilim belki ama sevgim hep seninle. Seni çok özledim.. Mutlu yıllar..

Bebeğim, sen dünyaya sürgün bir meleksen ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin. Sevgililer günün kutlu olsun!

Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Eskiler der ki; Her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gökkuşağını takip ettim sende bitti. En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Sevgilim, çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin. Bil ki çok özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun!

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm… Sevgililer günün kutlu olsun!

Forum Sitemiz: Forum Sitesi

Sohbet Sitemiz: Sohbet Odaları

Güzel Sözler Sitemiz: Güzel Sözler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder